top of page

Filosofie & mogelijkheden

Waarom

Training is bedoeld om controle over je lichaam te krijgen. Deze controle zal ervoor zorgen dat je doelen kunt behalen waarvan je nooit dacht dat deze mogelijk waren. Het moeilijkst hierin is echter om de stappen simpel te houden. Door het simpel te houden zul je gaan leren hoe jouw lichaam werkt en het beste vooruit gaat. Training moet simpel maar ook zwaar zijn, op jouw niveau.

 

Hoe

Om elke beweging goed te kunnen maken heb je drie dingen nodig. 

1. Kracht 2. Mobiliteit 3. Controle

Afhankelijk van de beweging zal meer van het een of ander nodig zijn. En om progressie te behalen zul je meer van een bepaald deel moeten toevoegen.

Wat

Ik wil graag clienten helpen om meer fysieke autonomie te krijgen. Controle over het lichaam, alles kunnen doen met hun lichaam wat zij graag willen.

In mijn trainingen maak ik veel gebruik van oefeningen waarbij je alleen het lichaam gebruikt. Hierdoor kun je al meer kracht, mobiliteit en controle krijgen. Je moet eerst met je eigen lichaam om kunnen gaan voordat je gewichten toevoegt.

Hierin gebruik ik turn-achtige oefeningen, beweegvormen over de grond en mobiliteit oefeningen. Je hebt geen fancy apparaten nodig om sterker te worden. 

"The more expensive the toys, the cheaper is the mover" - Ido Portal

Personal training of Fysiotherapie

Personal training €70 per uur

(exclusief reiskosten indien op locatie)

Standplaats Utrecht.

maartenpijls(at)gmail.com

Verder ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiofabriek in Utrecht. 

Voor de behandeling van klachten kunt u ook een afspraak maken via onderstaande website of door het sturen van bericht/mail.

https://fysiofabriek.nl/

maarten(at)fysiofabriek.nl

bottom of page